Even voorstellen

Ik ben Gera Koster, GZ-psycholoog en EMDR-therapeut. Tot voor kort had ik naast mijn eigen praktijk een baan binnen de Basis- en Specialistische GGZ in Zoetermeer. Inmiddels werk ik alleen nog twee dagen per week (thans nog maar één middag (vrijdagmiddag) in mijn eigen praktijk voor B-GGZ in Voorschoten.
Mijn werkzame leven ben ik begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Van daaruit heb ik gekozen voor verdieping in de vorm van een psychologiestudie, en ben ik als psycholoog gaan werken. Later ben ik GZ-psycholoog en EMDR-therapeut geworden.

Mijn BIG-registratie laat zien dat ik werk volgens de richtlijnen van de Geestelijke Gezondheidszorg en voldoe aan de eisen die daaraan gesteld worden. Er is een goedgekeurd kwaliteitsstatuut (zie https://www.zorginzicht.nl/openbare-data/open-data-geestelijke-gezondheidszorg-kwaliteitsstatuut). Ik sta geregistreerd als gekwalificeerd EMDR-therapeut bij de EMDR Vereniging Nederland (VEN) en ben zichtbaar op hun website voor erkende EMDR-therapeuten.
Aanvankelijk was ik vooral gericht op kinderen en jeugdigen. Inmiddels heb ik mijn werkveld uitgebreid naar volwassenen.

Ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen (en een kleinkind), en woon met veel plezier in Voorschoten.